Facebook ArrowDown ArrowLeft ArrowRight Back to top of page

Performance lectures om klimaforandringer, 2017

I denne case kan du læse om, hvordan studerende fra Teater- og Performancestudier fik til opgave at levere en række performance lectures om klimaforandringer på Teater Grob. Kursusforløbets praktiske spor var baseret på en forståelse af scenekunstneriske processer som kollektive designprocesser og var tilrettelagt med konkret inspiration fra Design Thinking.

Læs mere i casebeskrivelsen her.

Design tænkning i konsulentkursus, 2015

I dette eksempel kan du læse om, hvordan studerende anvender design tænkning som en tilgang til problemløsning i kurset Introduction to Consultancy. De studerende arbejdede sammen i konsulent-teams om at løse en klimatilpasningsudfordring  for Københavns Kommune, og du kan læse om det her.

Mindre kriminalitet mere tryghed, 2010

I casen skaber studerende fra KU og CBS konkrete initiativer for Københavns Kommune, der kan reducere kriminalitet mellem de 18-25 årige. Forløbet er en del af konkurrencen Copenhagen Wellfare Challenge, KU.

Se casen

Idræt og fællesskab, 2012

I casen finder studerende fra KU på løsningsforslag til, hvordan DGI Storkøbenhavn kan understøtte og skabe muligheder for fastholdelse og rekruttering af unge frivillige ledere ved brug af sociale medier.

Se casen

Make saving money fun, 2009

Innovationskonkurrence for universitetsstuderende i hele Danmark. Stanford University udfordrer studerende i hele verden til at finde innovative løsninger på udfordringen: Make saving money fun.

Se casen

Sociale medier, 2009

I casen kommer gymnasielever med løsningsforslag til, hvorvidt og hvordan Dansk Flygtningehjælp kan inddrage sociale medier i deres kommunikation. Workshoppen er led i  rekrutteringen til uddannelses Kommunikation & IT på HUM KU.

Se casen